Ферменти Amylofeed (Амілофід)
Застосування:
Амілофід виробляється за допомогою подвійної ферментації, що дозволяє домогтись високого рівня всіх декларованих активностей, зокрема, амілази, нестача ендогенного синтезу якої є обмежуючим фактором у зростанні поросят в післявідлучний період. Амілофід з успіхом покриває недолік ендогенної амілази та дозволяє домогтися істотного збільшення ваги поросят - до 1 кг - за період дорощування. α-галактасідаза та β-маннаназа ефективно розщеплюють олігосахариди бобових, які є антипоживними факторами і чинять негативний вплив на показники продуктивності поросят. Амілофід сприяє поліпшенню засвоюваності крохмалю кукурудзи.
Зовнішній вигляд: сипучий порошок світло-коричневого кольору
Активність: гарантована активність ензимів в Амілофід мін.:
- 3100 од. / г α-амілази (EC 3.2.1.1)
- 275 од. / г ендо- β-глюконази (EC 3.2.1.6)
- 400 од. / г ендо- β-ксиланази (EC 3.2.1.8)
Додаткові активності: целлюлаза, геміцелюлаза, α-галактосідаза, β-маннаназа і протеаза
Рекомендовані дозування: 500 г / т корму 250 г / т корму для поліпшення засвоюваності крохмалю кукурудзи
Пакування: багатошарові паперові мішки з поліетиленовим вкладишем по 25 кг нетто
Термін придатності: 24 місяці, за умови зберігання в захищеному від світла, сухому прохолодному, добре вентильованому місці
Стабільність у кормах та премікси: Амілофід зберігає свою гарантовану активність в розсипних або гранульованих кормах протягом мін. 3 місяців, а в преміксах - протягом мін. 6 місяців
Виробник: Andres Pintaluba S.A., Іспанія


smart approach to nutrition